Kawijakan ngabalikeun duit

Hatur nuhun balanja di The Kdom!

Alatan paménta anu luhur sareng tingkat kepuasan nasabah 5-bintang, kami henteu mastikeun balik, ngabalikeun duit, atanapi séntral dina produk kami.

In Paling Kasus, ALL SALES AYA AKUWANG

Patarosan Sering: Naha anjeun henteu kéngingkeun pamayaran, kasumpingan, atanapi séntral?

Alesan kunaon urang henteu nganggenkeun pamulangan sareng pamulangan wangsulna kusabab barang-barang urang terbatas sareng adat disaluyukeun ku anjeun. Upami saurang nasabah mutuskeun yén aranjeunna hoyong uihkeun hiji barang, éta henteu hal anu urang tiasa nyitak sareng ku kituna réngsé janten runtah lengkep. Salah sahiji faktor anu urang candak nyaéta sering urang ngadamel pembelian online liwat dorongan. Seringna, hanjakal aranjeunna saatos sababaraha jam mésér teras ngahubungan baladna pikeun ngabalikeun duit nalika aranjeunna ngarobih pikirna ngeunaan éta. Kami perhatikeun ieu salaku kabiasaan konsumen anu lumrah sareng éta naha urang mutuskeun yén éta pikeun kapentingan kami pikeun miceun kawijakan ngabalikeun duit awal anu pernah urang karsa.

Kami henteu hoyong anjeun mikir ieu salaku hal anu goréng. Salaku tim, urang bakal ngalakukeun usaha-usaha urang pikeun mastikeun 100% yakin yén urang ngalakukeun sadayana anu kami mampu pikeun nyugemakeun anjeun salaku palanggan kalayan barang anyar anjeun.

Punten pastikeun yén anjeun mesen item, ukuran, sareng warna anu leres. Mangga pastikeun maca pangukuran anu tiasa dianggo. Upami aya masalah naon waé sareng upami anjeun peryogi bantosan, punten taros Kami geuwat sareng urang bakal balik deui ka anjeun pas tiasa.

PESANGSAAN:

Sapatu:

Dina acara langka anu saurang pelanggan henteu resep kana sapatu sapatu, urang bakal ngolah bursa gratis sakali pikeun nasabah.

Pembayaran balik moal dikaluarkeun pikeun sengketa saringan, ukur séntral anu diidinan.

Bursa bébas ukur bakal diidinan sakali pikeun pesenan sapatu. Sagala biaya anu aya hubunganana pikeun séntral baheula tukeur gratis kahiji kedah ditutupan ku nasabah.

Dina raraga pertukaran gratis diolah, nasabah kedah masihan inpormasi ieu:

  • alesan na sapatu teu pas (ieutik teuing, gede teuing, heureut teuing)
  • ukuran anyar dipundut ku nasabah
  • nami sareng nomer nomor

Anjeun moal diperyogikeun balikkeun sapatu aslina pikeun kéngingkeun bursa gratis dina kaayaan ieu.

Pikeun ngirangan résiko masalah sizing, kami parantos nyetél bagan ukuran dina kaca spésifikasi produk na sapatu kanvas, sapatu suede, sneakers, dieunakeun, gaya toms, bolak balik.

Ukuran bursa ukuran anu bénten langkung ti 2 ukuran tina ukuran anu asli diperyogikeun bakal dianggap kasalahan input-customer sareng moal cocog kanggo ukar.

Pakaian:

Sakur klaim pikeun barang anu disunting / rusak / cacad kedah dikintunkeun dina 30 dinten saatos produkna ditampi. Pikeun bungkusan leungit dina angkutan, sadaya klaim kedah dikintunkeun henteu lami ti 30 dinten saatos perkawis tanggal pangiriman. Klaim dianggap kasalahan dina kami ditutupan ku biaya kami.

Upami anjeun perhatikeun masalah dina produk atanapi naon waé anu aya dina urutan, punten email kami di support@thekdom.com

Alamat mulang diatur sacara standar ka pabrik urang. Nalika kami nampi kiriman anu dipulangkeun, béwara email otomatis bakal dikirim ka anjeun. Wangsul anu henteu ditaros kéngingkeun amal saatos 30 dinten. Upami pabrik urang teu dianggo salaku alamat uih, anjeun bakal tanggung jawab pikeun kiriman pangmayaran anu anjeun tampi.

SEBARAS UNTUK BALAK:

Alamat anu salah Upami anjeun nyayogikeun alamat anu dianggap teu cekap ku kurir, kiriman éta bakal dipulangkeun deui ka fasilitas kami. Anjeun bakal nanggung jawab biaya pangangguran sakali nalika kami parantos mastikeun alamat pamutahiran sareng anjeun.

Teu Dituntut - Kotak anu dikirimkeun henteu dipulangkeun deui ka fasilitas kami sareng anjeun bakal nanggung jawab pikeun biaya anu dibayar deui ka anjeun.

Wangsul ku Pelanggan - Hadé pisan yén anjeun ngahubungi kami sateuacan balikkeun produk. Kami henteu ngabalikeun duit pesenan pikeun nyeser anu mésér.

Refunds

Sakali kami nampi item anjeun, kami bakal mariksa sareng ngabéjaan yén kami nampi kasumpingan anjeun

barang. Kami bakal langsung ngabéjaan status status pamayaran anjeun saatos mariksa barang.

Upami uih anjeun disatujuan, kami bakal ngamimitian ngabalikeun duit ka kartu kiridit (atanapi cara pembayaran aslina).

Anjeun bakal nampi kiridit dina sajumlah sababaraha dinten, gumantung kana kawijakan penerbit kartu anjeun.

Telat atanapi leungit refunds (lamun lumaku)

Upami anjeun teu acan nampi ngabalikeun duit hiji acan, mimitina pariksa akun bank anjeun deui.

Lajeng ngahubungan parusahaan kartu kiridit anjeun, butuh sababaraha waktu sateuacan ngabalikeun duit anjeun sacara resmi dipasang.

Teras ngahubungi bank anjeun. Aya biasana sababaraha waktos ngolah sateuacan pamulangan ngabebaskeun dipasang.

Upami anjeun parantos dilakukeun ieu sareng anjeun masih tacan nampi bayaran balik anjeun, punten taros Kami

Balanja

Anjeun bakal tanggung jawab mayar biaya pengiriman barang anjeun sorangan pikeun balikkeun barang anjeun. Biaya pengiriman henteu tiasa mayar.

Upami anjeun nampi ngabalikeun duit, biaya pengiriman barang bakal ditolak tina ngabalikeun duit Anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan kumaha pikeun uihkeun barang anjeun ka kami, taros Kami

Punten, AYA ragu taros Kami Upami aya masalah naon waé atanapi upami anjeun peryogi jinis pitulung.