TANGKAP TELEFON

Kdoma kasus telepon dirancang sareng dicitak di-bumi nganggo téknologi seni pikeun ngahontal citak premium. Kami ayeuna nawiskeun kasus pikeun telepon di handap ieu:

  • iPhone 5 / 5s
  • iPhone 6 / 6s
  • iPhone 6 Plus / 6s Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Tepi
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Tepi
  • Samsung Catetan 4
  • Samsung Catetan 5
  • Samsung Catetan 7

MAKLUMAT PRODUK:
Kasus plastik herang-sapotong keras sareng profil super langsing.
Tetep, résistansi dampak, sareng aksés gampang pikeun sadaya palabuhan / kendali.