FAQ

SUMBANGAN KDOM DENGAN SUKU GOLONGAN JEUNG ARTISAN JEWELRY IN ORDER UNTUK NANGGALKEUN ING PRESEN TERBAIK DAN INGKAL KENEUNAAN GOLONGAN GOLONGAN.

Tujuan kami nyaéta pikeun nawiskeun anjeun pilihan pangiriman anu pangsaéna, euweuh urusan di mana anjeun cicing. Unggal dinten, kami ngirimkeun ka ratusan nasabah di sakumna dunya, mastikeun yén kami nyayogikeun tingkat responsif anu paling luhur ka anjeun unggal waktos.

Ayeuna, urang nawiskeun FREE Pengiriman Dunya on jambatan barang di toko kami.

P: Dimana Barang-barang Kuring Pangiriman Ti?

Sakur produk sapertos sapatu, kantong, anu dikirim ti Asia. Sanaos produk kami asalna ti Asia, kwalitas éta luar biasa, waktos pangiriman kami anu kompetitif sareng harga kami henteu taliti.

Sadaya produk-produk sanésna sapertos dicétak (kaos, sweater, hoodies, kasus telepon sareng sajabana) dikirim langsung ti supplier kami di Amérika Sarikat.

Barang dicitak adat kami dikirim sareng DHL!

Q: What Are The Estimated Delivery Times On My Orders?

Produk Utama (Kaos oblong, Celana, Hoodies, Jaket, Topi, Topeng Mulut, ransel, Kalung, Gelang, Cingeut, Kasus Telepon)

Waktu produksi: 2-4 Dinten

US, UK, CA, Perkiraan waktos Pangiriman AUS: 12-25 Dinten (suweng Kalayan Nyukcruk Tujuan

AS, Inggris, CA, AUS pesenan produk utama anu teu acan sumping dina 60 dinten pamrosésan mesen layak pikeun pengembalian dana atanapi reshipment gratis.

Perkiraan Waktu Pangiriman Internasional: 2-4 Minggu (Henteu Kalebet Lacak Tujuan Akhir)

Pesenan internasional anu teu acan sumping dina waktos 60 dinten saatos pamrosésan tiasa nampi pengembalian dana atanapi pangiriman gratis. 

Bantal Tutup

Waktu produksi: 2-4 Dinten

Waktos Pangiriman Kirim: 10-14 dinten (DHL Kalayan Nyukcruk Tujuan

Pesenan bantal naon waé anu henteu acan sumping dina 45 dinten saatos pamrosésan tiasa nampi pengembalian dana atanapi pangiriman gratis.

Kantong Kantong

Waktu produksi: 2-4 Dinten

Waktos Pangiriman Kirim: 10-14 Dinten (DHL Kalayan Nyukcruk Tujuan

Pesenan tote lawon naon waé anu henteu acan sumping dina 45 dinten saatos pamrosésan tiasa nampi pengembalian dana atanapi pangiriman gratis.

Kaos kaki

Waktu produksi: 2-4 Dinten

US, UK, CA, Perkiraan waktos Pangiriman AUS: 10-25 Dinten (EMS Kalayan Nyukcruk Tujuan

Pesenan kaos kaki awak US, UK, CA, AUS anu teu dugi dina 45 dinten saatos ngolah orderan tiasa nampi pengembalian dana atanapi pangiriman gratis.

Waktos Pangiriman internasional: Minggu Minggu (Henteu Kalebet Nyukcruk Tujuan Lilis)

Pesenan kaos kaki awak internasional anu henteu sumping dina waktos 60 dinten saatos pamrosésan layak pikeun ngabalikeun duit atanapi pangiriman gratis. 

Kantong Kulit Tas sareng Kantong

Waktu produksi: 4-6 Dinten

Waktos Pangiriman Kirim: 10-14 Dinten (DHL Kalayan Nyukcruk Tujuan

Pesenan tas naon waé anu henteu acan sumping dina 45 dinten saatos pamrosésan tiasa nampi pengembalian dana atanapi pangiriman gratis. 

Tas kantong kanvas

Waktu produksi: 5-7 Dinten

Waktos Pangiriman Kirim: 10-14 Dinten (DHL Kalayan Nyukcruk Tujuan

Pesenan tas naon waé anu henteu acan sumping dina 45 dinten saatos pamrosésan tiasa nampi pengembalian dana atanapi pangiriman gratis. 

Sapatu Kanvas

Waktu produksi: 5-7 Dinten

Waktos Pangiriman Kirim: 10-14 Dinten (DHL Kalayan Nyukcruk Tujuan

Any shoes orders that have not arrived within 45 days of order processing are eligible for refunds or free reshipment.

Q: When Will I Receive Tracking Information On My Order(s)?

Nomer nyukcruk tiasa disayogikeun dina jangka waktu anu ditangtukeun di handap ieu sareng bakal dikirim sacara otomatis ka para nasabah liwat email anu disayogikeun.

Tutup Bantal: 5-7 dinten saatos ngolah processing.

Kantong Tote Tas: 5-7 dinten saatos ngolah urutan.

Kaos Kaos Awak: 5-7 dinten saatos ngolah urutan.

Kantong Tote Kulit: 7-10 dinten saatos ngolah urutan.

Kantong Kantong: 7-10 dinten saatos ngolah urutan.

Kantong Kantong Kantong: 7-10 dinten saatos ngolah urutan.

Sapatu kanvas: 7-10 dinten saatos pamrosésan urutan.

Séjénna: 5-7 poé saatos ngolah pamrosésan.

Q: Naha Henteu Data Pelacak Ningali Nomer Pelacak Kuring?

Kanggo pesenan nomer AS paréntah tiasa nyandak dugi ka 7 dinten saatos pesenan parantos diolah pikeun nyukcruk data anu ditampilkeun. Pastikeun anjeun nganggo nomer pelacak anu leres sareng anjeun tiasa ngalacakana thekdom.com/pages/track-your-order

For international orders tracking numbers may take up to 10 days after an order has been processed for tracking data to show. Make sure you are using the correct tracking number and you can track it on thekdom.com/pages/track-your-order. Disarankeun, pesenan internasional henteu tiasa dibalikeun sakali dikirimkeun sareng moal nembongkeun data pangiriman tujuan.

P: Abdi hoyong robih / Ngabatalkeun Orde, Kumaha Kuring Ngalaksanakeun Éta?

Urang ngerjakeun pikeun penjualan ALL mangrupikeun kawijakan akhir. Ieu ngandung harti yén anjeun teu tiasa ngabatalkeun, uih deui, atanapi nampi ngabalikeun artos pikeun pesenan kajaba aya kasalahan dina tungtung urang.

Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan kawijakan ngabalikeun duit kami Ieuh.

Q:  I Am Not Happy With The Shoe Size And Fit. What Should I Do?

Dina acara langka anu saurang pelanggan henteu resep kana sapatu sapatu, urang bakal ngolah bursa gratis sakali pikeun nasabah.

Pembayaran balik moal dikaluarkeun pikeun sengketa saringan, ukur séntral anu diidinan.

Bursa bébas ukur bakal diidinan sakali pikeun pesenan sapatu. Sagala biaya anu aya hubunganana pikeun séntral baheula tukeur gratis kahiji kedah ditutupan ku nasabah.

Dina raraga pertukaran gratis diolah, nasabah kedah masihan inpormasi ieu:

  • alesan na sapatu teu pas (ieutik teuing, gede teuing, heureut teuing)
  • ukuran anyar dipundut ku nasabah
  • nami sareng nomer nomor

Anjeun moal diperyogikeun balikkeun sapatu aslina pikeun kéngingkeun bursa gratis dina kaayaan ieu.

Pikeun ngirangan résiko masalah sizing, kami parantos nyetél bagan ukuran dina kaca spésifikasi produk na sapatu kanvassapatu suede.

Permintaan tukeur ukuran anu bénten sareng langkung ti 2 ukuran tina ukuran aslina anu dipesen bakal dianggap salaku kasalahan input-pelanggan sareng moal mumpuni pikeun ditukeurkeun.

P: Sebutkeun Alamat Abdi Henteu Kapendak

A: Urang ngirim kapal nganggo Kantor Pos Amérika Serikat. Upami anjeun gaduh kotak PO sareng henteu kéngingkeun serat di alamat fisik anjeun, anjeun kedah nganggo kotak PO. Pamastian éta tiasa hésé dina singgetan khusus ogé. USPS.com "milari kode pos" tiasa ngabantosan anjeun mendakan singkatan khusus anjeun sareng kumaha USPS bakal pariksa alamat anjeun.

P: Kuring Henteu Bagan Chart Ngatur Kaos Anjeun.

J: Upami anjeun ngagolér baju kaos anu anjeun ayeuna ayeuna teu nyaman sareng ukur di bagian handap tina leungeun baju, anjeun kedah tiasa mendakan anu caket pisan dina bagan kami anu bakal dianggo pikeun anjeun. Émut, pangukuran dina bagan nyaéta pikeun kaos, sanés jalmi anu hoyong nganggo.

 Q: Kumaha Kumaha Kuring Balik atanapi Atos Kaos abdi?

A: Punten Surélék kami di support@thekdom.com sareng hayu urang terang naon masalahna! Urang bakal damel sareng anjeun pikeun ngabenerkeun masalah. Punten émut, ieu mangrupikeun kaos dicét khusus, didamel mesen. Sakali dicitak, urang moal tiasa nyitak aranjeunna atanapi balikkeun ka stok. Janten, urang bakal nyobian damel pikeun mastikeun yén anjeun wareg ku pameseran anjeun! 

Upami ngabalikeun duit a parantos ditangtukeun saé, urang bakal ngolah ngabalikeun deui harga aslina kaos sapertos gancang. Bayaranana biasana nyandak 1-3 dinten bisnis pikeun ngolah waktos kami parantos ngaluarkeunana. Upami anjeun hoyong ngadamel bursa mangga pastikeun kalebet inpormasi pamayaran kanggo kiriman pangiriman. 

Q: Aya Jalur Bébol Ngeunaan Desain Kaos Kuring.

A: Sababaraha kaos anu tos dirawat sateuacan dicitak. Entong hariwang, éta bakal ngaleungit pertama kali anjeun ngumbah baju.

P: Anjeun ngalaksanakeun Kasalahan Dina Pesenan kuring.

J: Kami punten pisan. Éta henteu sering lumangsung, tapi euweuh anu sampurna. Email support@thekdom.com sareng kami bakal tiasa dianggo sareng anjeun supados leres. Seringna, ieu ngan saukur meryogikeun anjeun ngintunkeun gambar kana kasalahan anu urang dilakukeun ku kituna urang tiasa a) pariksa klaim anjeun sareng b) nyauran anjeun pikeun ngabenerkeun éta.

S: Kuring maréntahkeun 2+ barang, tapi ngan ukur nampi hiji ... kamana pesanan kuring?

Urang ngagaduhan rupa-rupa produk anu henteu bénsis di bumi. Janten, sawaktos anjeun mesen sababaraha barang dina hiji waktu, aranjeunna bakal dikirim sacara misah dugi ka anjeun janten langkung gancang. Anjeun tiasa nampi salah sahiji barang saatos salajengna, janten punten panik upami anjeun henteu nampi sadaya barang anjeun sakaligus, émut yén dina perjalanan!


S: Kumaha Naha kuring terang Website ieu Aman?

  • Kami diamankeun ku Shopify, platform E-Dagang terkenal. Ogé, kami ngajamin pilihan anu aman & aman. Pamayaran diolah ngalangkungan Shopify ngalangkungan perusahaan kartu ageung sapertos gambar di handap ieu. Kami henteu ngagaduhan aksés kana inpormasi ngeunaan anjeun atanapi kartu anjeun.