Tentang Kami

CAMPUR, GOLEK, KAMPURA & CUTE.

Ciri-ciri ieu naon anu netepkeun sipat toko online urang, The Kdom.

Kami nawiskeun Kpop Pantun dipasihan ku brahala-brahala sorangan.

Kami hoyong nyangking aranjeunna ka anjeun! Di Kdom anu kami bawa anjeun hiji toko anu ngeusi indah K-POP Pakéan Pakéan & Aksesoris, ti kaos nepi ka hoodies to topi .... kami gaduh sadayana di dieu pikeun anjeun!

Kdoma mangrupikeun toko dimana palanggan tiasa balanja pikeun mode idéal anu paling dipikaresep. Kami pisan sosial sareng aktip dina halaman Facebook & Instagram online kami dimana kami nyobian anu pangalusna pikeun nampilkeun sadaya barang pang anyarna sareng anu pang anyarna!

Kami narékahan pikeun nyangking anjeun barang anu saéut & barang saé harga anu saé anu bakal anjeun tiasa uih deui. Kami yakin dina urang 100% Layanan Dijamin!

Kami ngarasa yén urang kedah ngawangun hubungan anu kuat sareng amanah ka konsumén urang sareng ieu kenging urang gaduh tim dukungan anu kerja keras pikeun nyayogikeun sadayana kaperluan sareng inpormasi anjeun.

Kami reueus dina nyayogikeun Seratan Cepet pikeun barang-barang urang. Kami nyobian pangsaéna pikeun ngolah sagala pesenan anu diolah sareng dikirimkeun pas mungkin.

Urang kerja keras pisan pikeun mastikeun yén henteu aya masalah naon waé sareng pesenan nasabah mana waé.

The Kdom parantos dina bisnis dina wéb saprak Juni 2016 sareng kami henteu kantos ngalaman keluhan atanapi pangabutuh pikeun uih deui.

Ngaraos ngadeukeutan ka idola K-POP anjeun sareng kami, The Kdom - Mall Shopping K-POP anjeun.

Kdom Media Média

surélék:
support@thekdom.com
Facebook: https://www.facebook.com/thekdom/
Twitter: https://twitter.com/thekdom/
Instagram: https://www.instagram.com/thekdom/
Pinterest: https://www.pinterest.com/thekdom/

  • Tim dukungan kami dilatih pisan sareng ngamotivasi pikeun ngabales sadaya pertanyaan customer pas mungkin
  • Tetep diropéa sareng The Kdom dina akun média sosial kami anu didaptarkeun di luhur.