Tentang Kami

BRIGHT, COLORFUL, HAPPY & CUTE.

Ciri-ciri ieu naon anu netepkeun sipat toko online urang, The Kdom.

Kami nawiskeun Kpop Pantun dipasihan ku brahala-brahala sorangan.

Kami hoyong nyangking aranjeunna ka anjeun! Di Kdom anu kami bawa anjeun hiji toko anu ngeusi indah K-POP Fashion Clothing Apparel & Accessories, ti kaos nepi ka hoodies to topi .... kami gaduh sadayana di dieu pikeun anjeun!

Kdoma is a store where customers can shop for the latest fashion of their favorite idols. We are very social and active on our online Facebook & Instagram page where we try our best to showcase all of our latest and newest hot items!

We strive to bring you best apparel & items at affordable prices that will make you come back for more. We are confident in our 100% Layanan Dijamin!

Kami ngarasa yén urang kedah ngawangun hubungan anu kuat sareng amanah ka konsumén urang sareng ieu kenging urang gaduh tim dukungan anu kerja keras pikeun nyayogikeun sadayana kaperluan sareng inpormasi anjeun.

Kami reueus dina nyayogikeun Seratan Cepet pikeun barang-barang urang. Kami nyobian pangsaéna pikeun ngolah sagala pesenan anu diolah sareng dikirimkeun pas mungkin.

Urang kerja keras pisan pikeun mastikeun yén henteu aya masalah naon waé sareng pesenan nasabah mana waé.

The Kdom parantos dina bisnis dina wéb saprak Juni 2016 sareng kami henteu kantos ngalaman keluhan atanapi pangabutuh pikeun uih deui.

Feel closer to your K-POP idols with us, The Kdom - Your K-POP Shopping Mall.

Kdom Media Média

surélék: 
support@thekdom.com
Facebook: https://www.facebook.com/thekdom/
Twitter: https://twitter.com/thekdom/ 
Instagram: https://www.instagram.com/thekdom/
Pinterest: https://www.pinterest.com/thekdom/

  • Tim dukungan kami dilatih pisan sareng ngamotivasi pikeun ngabales sadaya pertanyaan customer pas mungkin
  • Tetep diropéa sareng The Kdom dina akun média sosial kami anu didaptarkeun di luhur.