DYNAMITE Anyar Kado Box

 

** HENTEU DUMATIKAN DI STORES LAIN **

Kotak Dynamite ukuran 32 * 25 * 5 cm - Sadaya BTS Dynamite merchant terlaris dina hiji kotak.

Kotak ngalangkungan barang di handap ieu:

Cap baseball
Kantong bahu

Kartu Lomo (kartu 32 pcs / set + 5 klip + 1 utas)
Gantung bendera (8 pcs kartu / set + 1 benang) Kartu Poto
kosmetik kana eunteung
(16 pcs / set)
Brosur
Rose Card LOMO (54 Pcs / set)
Stiker Kartu Kristal (10 Pcs / Set)
Anggota Keychain
Anggota Ngadeg
Kaca Kain
Panyekel Airbag Ponsel
Poster Anggota (4 poto)
total 14 item ( Panyekel konci, Panyekel, Poster tina Anggota sareng 11 barang anu sanés mangrupikeun kelompok).

Kéngingkeun sadayana kalayan harga diskon na FREE Pengiriman di dunya !! Saham terbatas sayogi ..

 Anjeun pantes kotak ieu, 1-2 barang tambahan panginten dikirim sacara acak.

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali