Peta BTS Jiwa Turun 2020 Tshirt

BTS Bangtan Budak Peta Peta Jiwa Turun 2020
T-shirt Tee Ukuran S ka 3XL
Mimitian DARI APR 25 - JUN 06

  • T-Shirt kami didamel tina 100% Bahan Kapas Berkualitas tinggi sareng beurat.
  • Sayogi Kanggo Waktu Anu TERHAD, Janten Kéngingkeun Dinten Anjeun!
  • 100% Kualitas Dijamin Ditambahkeun Cepet & Aman Pengiriman
  • Nyokot anjeun gaya, ukuran, sarta warna (Upami teratur)
  • Teras Pencét Di PÉSÉR AYEUNA! kancing
  • FREE Pengiriman Dunya!

ukuran Bagan

ukuran
rubak
panjang
leutik 18 " 28 "
medium 20 " 29 "
gede 22 " 30 "
X-ageung 24 " 31 "
2X-ageung 26 " 32 "
3X-ageung
28 " 33 "

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali