PETA JIWA ON: E Kotak Kado Misteri

 

** HENTEU DUMATIKAN DI STORES LAIN **

 PETA JIWA ON: E Kotak Kado Misteri

Ukuran 32 * 25 * 5 CM

ngandung:

topeng
baseball Cap
taktak Jalan Tas
Sapasang Sarung Tangan
Kartu LOMO (20 Pcs Card / Set + 10 Clips + 1 Twine)
makeup Eunteung
Kartu Poto (7 Pcs / Sét)Paket Pakét Anu Geulis (8 Pcs / Set)

Brosur
Stiker Kartu Kristal (10 Pcs / Set)
Kacamata Cloth
Poster Anggota (2 Pcs Anggota + 2 Pcs Grup)

(Lawon kacamata, bros, makeup eunteung, 2 Pcs Poster mangrupikeun Anggota -Lainna nyaéta Grup)

Kéngingkeun sadayana kalayan harga diskon na FREE Pengiriman di dunya !! Saham terbatas sayogi ..

Anjeun pantes kotak ieu, 1-2 barang tambahan panginten dikirim sacara acak.

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali