BTS Tresna Leungit Nyalira

** NGUDUKAN KANGGO DI STORES **

  • Bahan Logam, Aluminium Satinless Pin Pin Bro
  • 8 Béda Trendi BTS anu bénten-bénten, Bawah Kasalametan Stainless, tahan cai, permukaan kalayan pilem pelindung.
  • Diaméterna: 5.8cm
  • Anjog dina 25-60 dinten!

 

 

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali