Désain Anjeun Jantung Perak Pendant

Rarancang anjeun diaku KPOP Kalung !! Kami bakal Ngadamelna & Kapal eta kanggo Anjeun...

Poto ngarebut masihan sakedap anu parantos salilana sareng nganggo Silver Heart Bentuk Engraved Photo Kalung anjeun anjeun tiasa nganggo poto unggal dinten. Personalisasikeun pesona jantung anjeun sareng gambar anu terukir ti memori anu paling Anjeun gemari. Anjeun ogé tiasa ngasokkeun kecap anu anjeun hoyong ungkap di tukang pendant.

Poto hatiku anu terukir hadir sareng chain kurbét perak 18-20 inci.Kiringan Jantung Terbuka anu damel sampurna ku sentimen.

 

Informasi umum

  •  Éta gaduh caang anu luar biasa anu anjeun bakal bogohkeun unggal waktos anjeun ningali éta.
  • Pesona nyaéta 3 / 4in (20mm), kalayan rantay curb 18in (48cm) sareng sambungan 2in (5cm).
  • Tangtosna, sadaya perhiasan nikel sareng gratis sareng moal masihan réaksi alérgi.
  • Kanggo versi pérak sterling, pesona & ranténa pérak 925 pérak sterling.

Émbaran pengiriman barang

  • Anjeun bakal nampi order anjeun saatos 5-8 dinten kerja.
  • Urang nawiskeun Pengiriman FREE Di sakuliah dunya
  • Produk ditumpukeun di EU atanapi AS gumantung kana lokasi sareng kasadiaan anjeun.

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali