K-Pop Sadaya Poé K-Drama Sadayana Kaos

** HENTEU DUMATIKAN DI STORES LAIN **

Henteu aya anu langkung saé tibatan khusus katun KPOP T-Shirt khusus anu didamel ku bahan kualitas luhur. Kaos kami dilakukeun di bumi di kaayaan citak seni.

  • Pilih varian karesep anjeun sareng klik "PÉSÉR AYEUNA!" sareng teruskeun ka kasir.
  • ngaraosan FREE Ngalacak dunya ...
  • Anjog dina 10-14 Dinten !!!
  • Nangkeup anjeun KPOP fashion dinten ieu!

Bagan ukuran:

ukuran Dada Width (cm) Awak Panjang (cm) Cross Taktak (cm) Leungeun baju Panjang (cm)
S 46 66 43 18
M 48 68 44 20
L 50 70 45 20
XL 53 72 46 21
XXL 56 74 48 21
XXXL 58 76 50 22

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali