EXO Hoodies Desain Anyar

** HENTEU DUMATIKAN DI STORES LAIN **
  • 19.47 Oz. 50% poliéster. 50% Kapas
  • Percetakan ngalelep-sublimasi, Dipersonalisikeun sadaya print hoodie.
  • Unggal panel dipotong sareng dijahit babarengan pikeun mastikeun grafis cacad.
  • Fitur ngagambar hud, lengan panjang, kantong lengan elastis.
  • Lapisan baju sweatshirt kalayan lapisan bulu nawarkeun perasaan anu langkung anget sareng nyaman.
  • Ukuran: S, M, L, XL, XXL. Hitungkeun ukuran anjeun tina ukuran pangukuran di handap punten.
  • FREE Ngalabarkeun dunya
  • CATETAN: Pikeun kéngingkeun warna sareng desain anjeun, Ngan pilih warna tina turunna di luhur sareng gambar anu relevan bakal némbongan.

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali