EXO Sadaya Anggota Répét ransel

** HENTEU DUMATIKAN DI STORES LAIN **

  • EXO ransel, ningalian tali taktak acurate, Bahan Polyester kanvas sareng panyesuaian ukuran dinamis pikeun sampurna-pas sareng Silt Pocket.
  • Panel deui empuk anu pinuh sareng lawon bolong anu éngkup, Tali Acurate Shoulder, Handle Soft and Back.
  • Kompartemen internal, Interlayer Komputer, Kantong Telepon Cell, Zipper Dalaman Zat, Pakés Intina.
  • Anjog dina 10-14 dinten!
  • FREE Pengiriman Dunya

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali