EXO Headset Stereo Bodas Laras

** HENTEU DUMATIKAN DI STORES LAIN **

  • EXO Ngaropéa Headphone.
  • fungsi: Pikeun Telepon Mobile, Monitor Headphone, Olahraga, Pikeun Internét Bar, Headphone Umum, pikeun Game Game, Hiifi Headphone, Kanggo iPod jsb.
  • panyambungna: 3.5mm
  • Tahan cai: nuhun
  • Panjang garis: 1.2m
  • Aktif Noise-pembatalan: nuhun
  • bahan: PV PVC
  • warna: bodas
  • Ukuran Plug Earphone: 3.5 mm
  • Nyocogkeun pikeun: PC, Telepon Mobile, Komputer, Pamuter Mp3
  • panyambungna: AUX
  • fungsi: Mikropon, Noise Canceling, Portabel
  • FREE Pangiriman Di sakuliah dunya ...

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali