BTS GOT7 EXO Striped Celana

** HENTEU DUMATIKAN DI STORES LAIN **

Jenis: Kapas 50% / 50% Polyester-Preshrunk, Lengan panjang baju baju Striped.

  • 26.28 Oz. 50% katun / 50% poliéster-preshrunk, pikeun kanyamanan anu tiis.
  • Gandengna henteu ukur dua mulus 2cm kalung - bakal nahan bentukana.
  • Beungeut taped sareng taktak pikeun kanyamanan sareng gaya.
  • Lengan sareng hems handapeun dua stitched pikeun kakuatan sareng daya tahan.
  • Suku-giliran kanggo bérés anu rapih.
  • FREE Pengiriman Dunya !!
  • Datang dina 10 - 14 Dinten ..
  • Ukuran Carta Dipasang.

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali