Box misterius BTS

** HENTEU DUMATIKAN DI STORES LAIN **

Kotak ngalangkungan barang di handap ieu:

SIZE:  20*14*8cm

ngawengku: 

  • 7pcs gantungan konci
  • 4sets fotokopi transparan
  • 2pcs meja ningalikeun kartu akrilik
  • 2 pcs lanyard
  • 2pcs pita
  • Stiker 4sets
  • Kartu lomo 3sets
  • Panutup kartu 1pc

Kéngingkeun sadayana kalayan harga diskon na FREE Pengiriman di dunya !! Saham terbatas sayogi ..

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali