BTS Peta Of The Soul Tour Gift Box

** HENTEU DUMATIKAN DI STORES LAIN **

Ukuran kotak ageung: 36 * 26 * 4cm

Éta di antarana:

Tali deco * 1 lembar

Gelang: biru * 1pc pink * 1pc

Kartu poto mini 1 sét (dina 8 * pc)

Piket gambar * 1 sapotong

Keychain * 1 sapotong

Setél stiker * 1 bungkus

Lambang pribadi * 1pc

Bisa dibédakeun 1 sét (dina 3 * pc)

Dukungan palastik * 1pc

Pilem poto 1 nyetél (di jero * 2pc)

Poster (jero * 8pc)

Poto premium * 1pc

Ukuran kotak leutik: 21.5 * 14.5 * 4cm

Éta di antarana:

Gelang: biru * 1pc pink * 1pc

Kartu poto mini 1 sét (dina 8 * pc)

Keychain * 1 sapotong

Labél * 1 Pek

Lambang pribadi * 1pc

Bisa dibédakeun 1 sét (dina 3 * pc)

Dukungan palastik * 1pc

Kami bakal nambihan hiji deui hadiah anu kaget kalayan unggal kotak anu dibeli !!

Kéngingkeun sadayana kalayan harga diskon na FREE Pengiriman di dunya !! Saham terbatas sayogi ..

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali