BTS V BLACK SWAN T-SHIRT FOR Remaja

BTS V BLACK SWAN T-SHIRT UNTUK ANAK

Pemuda Baju T-Shirt

Jenis: 100% Kapas Ringspun Campuran, Kanggo Nonoman Production Time: 2 Business Days    Shipping Time: 15-20 Business Days


  • 5.01 Oz. 100% katun ring disikat, nawiskeun kelembutan maksimal sareng kanyamanan.
  • Heather abu nyaéta 90/10 ringspun / poliéster. 100% benang katun dina warna bodas.
  • 3/4 "hem jarum dua kali handap sareng leungeun baju réngsé. 3/4" kerah seamed.
  • Sisi gigir. Kaset bahu pikeun taktak duanana pikeun kanyamanan sareng gaya.
  • Ukuran: 8,10,12. Punten ngitung ukuran anjeun tina bagan ukur di handap.
  • Mesin ngumbah: tiis (max 30 ℃ atanapi 86 ℉); Non-klorin; Beusi dina hawa panas; Di tempat teduh.
  • FREE Pengiriman Dunya!

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali