BTS V BLACK SWAN T-SHIRT

BTS V BLACK SWAN T-SHIRT

Awéwé Baju T-shirt Baju Awéwé

Kasual Baju T-shirt Baju Awéwé

  • 5.01 Oz. 100% katun ring disikat, nawiskeun kelembutan maksimal sareng kanyamanan.
  • Heather abu nyaéta 90/10 ringspun / poliéster. 100% benang katun dina warna bodas.
  • 7/8 "hem jarum dua kali handap sareng leungeun baju réngsé. 3/4" kerah seamed.
  • Sisi gigir. Kaset bahu pikeun taktak duanana pikeun kanyamanan sareng gaya.
  • Ukuran: S, M, L, XL, 2XL. Punten ngitung ukuran anjeun tina bagan ukur di handap.
  • Mesin ngumbah: tiis (max 30 ℃ atanapi 86 ℉); Non-klorin; Beusi dina hawa panas; Di tempat teduh.
  • FREE Pengiriman Dunya!

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali