BTS V Kantong Swan ransel

BTS V Kantong Swan ransel

Ransel perjalanan (kamampuan ageung)
Jenis: Nylon Waterproof kelas luhur, 12.2 "(L) x 6.3" (W) x 18.5 "(H)

  • 17.99 Oz. Dijieun tina nilon waterproof kelas tinggi 1200D, awét sareng modis.
  • Hiji kompartemen utama sareng dua kompartemen hareupeun leutik.
  • Panel tukang sareng tali taktak anu tiasa dilereskeun pikeun kanyamanan ultra sareng stabilitas.
  • Panutupan Zipper ngamungkinkeun gampang pikeun muka sareng nutup, ukur kira-kira 12.2 "(L) x 6.3" (W) x 18.5 "(H).
  • FREE Pengiriman Dunya!

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali