BTS Hideung Hoodies Anyar Swan

** BUKAN SUMBAT DI KULIT LAIN **

Jenis: 50% katun / 50% poliéster-préparba, Nyitak dua sisi

  • 26.46 Oz. 50% katun / 50% poliéster-preshrunk, pikeun kanyamanan anu tiis.
  • Benang jet udara, rumasa lemes kanggo ngagem ku bantal anu ngaganggu.
  • Beurat tugas YKK logam pos, kantong kantong tiis.
  • Jahitan ganda pikeun kakuatan sareng daya tahan.
  • Ukuran: XS, S, M, L, XL. Hitungkeun ukuran anjeun tina ukuran pangukuran di handap punten.
  • Mesin ngumbah: tiis (max 30 ℃ atanapi 86 ℉); Non-klorin; Beusi dina hawa panas; Henteu kasebetan.
  • FREE Pengiriman Dunya!

Ukuran Bagan:

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali