Topeng Kacapi BTS Hideung Swan Mouth

Topeng Kacapi BTS Hideung Swan Mouth

Jenis: Lawon Friendly Kulit, 100% poliéster, Leuleus sareng Hamban

  • 6.00 Oz. Dijieun tina 100% bahan poliéster lemes.
  • Bahan anu henteu pikaresepeun bakal ngagosok ramo anjeun, nawiskeun lemes.
  • Sampurna pikeun pamakean sapopoé atanapi kagiatan luar, modis sareng breathable kanggo nganggo.
  • Ngajagaan anjeun tina lebu, sari, kuman, tiis, smog, haseup kendaraan sareng hawa berpasir.
  • Ceuli elastis. Panutup wajah anjeun tina irung ka gado. 
  • Nyayogikeun tempat anu aman sareng nyaman pikeun kalolobaan jalma.
  • Kalayan sareng hiji topeng baham.
  • FREE Pengiriman Dunya!

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali