BTS Bangtan Budak Kembang baju Sweatshirt

** NGUDUKAN KANGGO DI STORES **

    • 26.28 Oz. 50% katun / 50% poliéster-preshrunk, pikeun kanyamanan anu tiis.
    • Gandengna henteu ukur dua mulus 2cm kalung - bakal nahan bentukana.
    • Beungeut taped sareng taktak pikeun kanyamanan sareng gaya.
    • Lengan sareng hems handapeun dua stitched pikeun kakuatan sareng daya tahan.
    • Suku-giliran kanggo bérés anu rapih.
    • FREE Pengiriman Di sakuliah dunya Dinten!

NGARGAMATKAN KITA APP DENGAN HAYU!

Meunang eta on Google Play

Item patali